Skip to main content

Contact

Boutique hotel op
Oost & Restaurant
het Kookatelier

Verlaat de gebaande paden en laat je verwonderen door de stilte van het Wad. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in ons hotel Op Oost Texel en in ons restaurant het Kook Atelier!

Openingstijden

Restaurant

  • Wintersluiting 5 januari t/m 5 februari
  • Vanaf 6 februari tot 31 maart en van 1 november tot 19 december: woensdag t/m zaterdag geopend 
  • Vanaf 1 april t/m 31 oktober, kerstvakantie: dinsdag t/m zaterdag geopend 
  • Is het restaurant gesloten maar verblijf je in ons hotel? Niet getreurd, uiteraard serveren wij een heerlijk ontbijt, verschillende drankjes, bits & bites to share in onze bar en lounge

Hotel

  • Wintersluiting 5 januari t/m 30 januari, 1 t/m 5 februari. Weekend 31 januari geopend
  • Vanaf 5 februari t/m 31 maart en van 1 november tot 19 december: zondag en maandag gesloten 
  • Van 1 april tot 1 november 7 dagen per week geopend

Contact

op Oost, boutique hotel en restaurant het Kook Atelier +31 222-729088

We zijn bereikbaar van 09.30 tot 18.00 uur, of maak online een reservering.

  • Reserveringen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Facturatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Evenementen, groepsaanvragen of bruiloft Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Fruitbedrijf Molenbuurt / de Waelde Tuin: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een vraag?

Stel je vraag gerust via dit contactformulier en we komen binnen 24u bij je terug.

Innercircle

We vinden het heel bijzonder om jou te ontmoeten en je weer terug te zien in ons Hotel Op Oost of ons restaurant het Kook Atelier. Volg ons op instagram, meld je aan voor de updates per e-mail en blijf zo op de hoogte van het nieuwe menu, wat de kippen hebben meegemaakt vandaag en wat de natuur op dit moment serveert.