We’re Smart Green Guide, de internationale gids voor restaurants met een bewuste aanpak, verwelkomde ons met vier van de vijf punten. Zij beoordelen restaurants op de vraag of hun menu voor minimaal twee derde uit groenten en fruit bestaat, maar ook op criteria op basis van hun culinaire creativiteit, ecologische voetafdruk en sociale impact. De beste plantaardige restaurants worden beloond met 1 tot 5 Radijzen in de We're Smart Green Guide.
Recensie: "Partners Joram Timmerman en Valerie Jongeneel hebben zichzelf werkelijk overtroffen met dit doordachte etablissement op Texel. Bewuste en duurzame gastronomie vormt de kern van deze smaakvol ingerichte boerderij, waar chef Joram en zijn team dicht bij de natuur blijven. Begeleid door prachtige verhalen, nemen ze je mee op een spannende reis door alle ecosystemen van het eiland waarop het menu ‘Served by Nature’ is gebaseerd. Alle ingrediënten zijn ofwel van eigen bodem, uit het wild of zo lokaal en ethisch verantwoord mogelijk afkomstig van lokale leveranciers, en komen samen in gerechten die je gegarandeerd zullen verrassen. We komen terug voor meer!"